SARICAKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: ESKİŞEHİR , ANKARA, BİLECİK VE BOLU İLLERİMİZİN ORTAK PAYDASINDA DİNİ İLİM VE FENNİ BİLİM MERKEZİ BİR OKUL OLMAK.

Misyon: MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI, DEĞERLERİMİZ İLE BARIŞIK, İYİLİKLE YARIŞAN KENDİNE VE İNSANLIĞA FAYDALI BİR TOPLUM YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: 2020/21- sıfır Atık slogan yarışması il ikinciliği, On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal konulu resim yarışması il üçüncülüğü.

Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Düzköy,Beyköy,Örencik,Dağküplü,Kapıkaya,İğdir ,Beyyayla,Laçin ,Mayıslar mahallelerimiz ile Ankara Nallıhan ilçesi Yenice, Çamalan, Tekirler, Ozan mahallelerinden okulumuza öğrenci servisi bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2020/21 LGS 192,83 - 399,36
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %18
Sportif Etkinlikler: Voleybol - Basketbol Çalışmaları.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Söyleşileri
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+(Öğretmenlerin Teknolojik Yeterliliklerinin Artırılması Atölyesi)

Telefon - 02226612055

WEB - https://saricakayaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bilali Habeşi Mah. Girne Sk. No11

Yerleşim Yeri - Eskişehir Sarıcakaya İlçe Merkezi

Adres - Bilali Habeşi Mah. Girne Sk. No11

Ulaşım Sarıcakaya-Eskişehir arası çalışan kooperatif araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Günde karşılıklı altı sefer bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sarıcakaya ilçesi merkezindedir. İl merkezine uzaklığı ise 49 km´dir.